
Κόβει την ανάσα – Έσπρωξε γυναίκα στην αποβάθρα την ώρα που περνούσε το μετρό
Το περιστατικό συνέβη στις Βρυξέλλες και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.
Η 56χρονη γυναίκα στεκόταν στην αποβάθρα στον σταθμό του μετρό Rogier, στις Βρυξέλλες και περίμενε να έρθει ο συρμός για να επιβιβαστεί. Την ώρα που το μετρό μπαίνει στον σταθμό, ένας νεαρός που είναι όρθιος λίγο πιο πίσω, παίρνει φόρα και σπρώχνει τη γυναίκα με δύναμη.
Εκείνη πέφτει μπροστά στις ράγες και όλοι αρχίζουν να ουρλιάζουν για το αναπόφευκτο. Ευτυχώς όμως ο οδηγός που είχε ήδη κόψει ταχύτητα κατάφερε να ακινητοποιήσει τα βαγόνια, μερικά εκατοστά από το κεφάλι της γυναίκας, η οποία πεσμένη και ανήμπορη να αντιδράσει τα έβλεπε να έρχονται κατά πάνω της.
Αμέσως σταμάτησαν όλα τα δρομολόγια και οι υπεύθυνοι άρχισαν να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας για να δουν πως συνέβη το περιστατικό. Τότε είδαν τον νεαρό να σπρώχνει την γυναίκα.
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σε χρόνο ρεκόρ η αστυνομία χτένισε την περιοχή γύρω από τον σταθμό και σύντομα εντόπισε και συνέλαβε τον 23χρονο άνδρα που έσπρωξε χωρίς λόγο τη γυναίκα. Πλέον κρατείται και θα παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση.
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό



