Ηγουμενίτσα – 300 κιλά χασίς μέσα σε ασθενοφόρο – Συνελήφθη ο οδηγός
Ο οδηγός του ασθενοφόρου ιδιωτικής κλινικής, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για την Ηγουμενίτσα
Άνδρες της ομάδας δίωξης ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ συνέλαβαν στην Ηγουμενίτσα οδηγό ασθενοφόρου ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. και πιο συγκεκριμένα με την ποσότητα χασίς.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου ιδιωτικής κλινικής, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για την Ηγουμενίτσα, όπου άγνωστο ακόμα πώς, παρέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, περίπου 300 κιλά χασίς και τα φόρτωσε στο όχημα.
Σοκαρίστηκαν και οι αστυνομικοί στη θέα του ασθενοφόρου
Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το ασθενοφόρο, δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Η καταμέτρηση της ακριβούς ποσότητας του χασίς ήταν μέχρι το μεσημέρι σήμερα Σάββατο σε εξέλιξη. Ο οδηγός έχει συλληφθεί από την αστυνομία και οι αρχές διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν από πού προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία
- Μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες σε Αθήνα και Πειραιά
- LIVΕ: Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε
- Απέραντες οι φιλοδοξίες της Ρωσίας; – Γνωστός Βρετανός ιστορικός καταρρίπτει μύθους
- Συλλυπητήριο μήνυμα Κικίλια για τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδόγγονα
- Mayor: Μια γαστρονομική όαση στο κέντρο της Αθήνας

