Καζακστάν – Αποχωρούν τα στρατεύματα του ΟΣΣΑ
Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του Καζακστάν.
Ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Γιομάρτ Τοκάγεφ ανακοίνωσε σήμερα κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ) Στανισλάβ Ζας, την ολοκλήρωση της ειρηνευτικής επιχείρησης του Οργανισμού.
Θα ξεκινήσει την Πέμπτη
Η αποχώρηση των στρατευμάτων το ΟΣΣΑ θα αρχίσει αύριο, 13 Ιανουαρίου, και θα ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΣΣΑ Βλαντίμιρ Ζαϊνετντίνοφ.
Ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Γιομάρτ Τοκάγεφ είχε ζητήσει από τον ΟΣΣΑ την αποστολή στρατευμάτων για να καταστείλει τις αιματηρές ταραχές που ξέσπασαν στις αρχές του μήνα, με αφορμή την μεγάλη αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Live η ομιλία Ανδρουλάκη στη Βουλή για το αγροτικό
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη






