
Γαλλία – Εφιαλτικό ρεκόρ κρουσμάτων – Μια ανάσα από τις 370.000
Επιπλέον 65 ασθενείς χρειάστηκε να μεταφερθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), όπου σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 3.969 φορείς του ιού.
Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα 368.149 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου (332.252).
Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν 268 θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε 98.947.
65 στις ΜΕΘ
Επιπλέον 65 ασθενείς χρειάστηκε να μεταφερθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), όπου σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 3.969 φορείς του ιού.
Απίστευτοι αριθμοί
Υπενθυμίζεται ότι το νέο ρεκόρ κρουσμάτων είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, μιλώντας στο κοινοβούλιο. «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιους αριθμούς από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης», υπογράμμισε, φανερώνοντας την ανησυχία του.
Ερωτηματικό για τέταρτη δόση
Οι γαλλικές αρχές μελετούν το ενδεχόμενο χορήγησης μιας τέταρτης δόσης εμβολίου κατά της Covid-19 σε άτομα της τρίτης ηλικίας, όπως ανέφερε νωρίτερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»






