Κρήτη – Βαπτίζουν τα δύο παιδιά της 22χρονης λίγο πριν από την κηδεία της
Στο άκουσμα του θανάτου της νεαρής γυναίκας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι δικοί της άνθρωποι είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο και βίαιο χαμό της
Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης μητέρας, σε τροχαίο που συνέβη στις Κουρούνες Λασιθίου, το πρωί της Τρίτης.
Στο άκουσμα του θανάτου της νεαρής γυναίκας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι δικοί της άνθρωποι είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο και βίαιο χαμό της.
Η μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε, όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε και προσέκρουσε σε βράχια. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της, πιθανότατα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Σύμφωνα με το creta24.gr, τα δύο παιδιά της οικογένειας είναι αβάπτιστα και ο τραγικός σύζυγός της 22χρονης αποφάσισε να γίνει η βάπτισή τους το απόγευμα, ώστε στη συνέχεια να κηδευτεί και η μητέρα τους.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


