
Τσίπρας – Θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Mέχρι στιγμής έχει ήπια συμπτώματα
Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά από προληπτικό μοριακό έλεγχο που έκανε. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανάρτησής του στο Twitter, τονίζοντας ότι έχει παρουσιάσει ήπια συμπτώματα.
«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής», έγραψε ο ίδιος στο twitter.
Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί.
Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής.— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 9, 2022
- Greece Is One of the World’s Hottest Climate Crisis Hot Spots
- Δύο νέα αντιπλημμυρικά σε «Τρίκκη» και περιοχή οδού Μετεώρων
- Θάντερ – Σπερς 127-114: Νίκησαν οι πρωταθλητές και είναι ένα βήμα από τους τελικούς του NBA (vids)
- Άνδρος: Το νησί που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την αυθεντικότητά του σε αφιέρωμα των βρετανικών Times
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 22 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις
- 12 μυστικά για την επιτυχία στις πανελλήνιες από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ


