Σοκ στη Λάρισα: Της είχε στήσει καρτέρι και την χτύπησε με γροθιές σε όλο της το σώμα
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος αναζητείται.
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε στη Λάρισα.
Θύμα αυτή τη φορά μια 53χρονη, η οποία ανήμερα των Φώτων κατήγγειλε στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 53χρονη, έξω από την επιχείρηση στην οποία εργάζεται. Όταν την είδε εξαγριώθηκε και επιτέθηκε εναντίον της, χτυπώντας την με γροθιές σε όλο το σώμα.
Στη συνέχεια ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας τράπηκε σε φυγή , εγκαταλείποντας την αιμόφυρτη.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος αναζητείται.
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν

