
Βρετανία – Ξεπέρασε το όριο των 150 χιλιάδων νεκρών από κοροναϊό
Η Βρετανία ανακοίνωσε 313 θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες.
Η Βρετανία κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο 313 θανάτους λόγω Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών λόγω της νόσου από την αρχή της πανδημίας σε 150.057.
Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα, τις προηγούμενες 24 ώρες στη χώρα εντοπίστηκαν 146.390 νέα κρούσματα Covid-19, αριθμός μικρότερος από το ρεκόρ που είχε καταγραφεί την Τρίτη.
Ο ρόλος της «Όμικρον»
Ωστόσο, η πίεση στα νοσοκομεία της Βρετανίας αυξάνεται εν μέσω του κύματος της επιδημίας που οφείλεται στο ιδιαίτερα μεταδοτικό παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κοροναϊού.
Περίπου 1,22 εκατομμύριο άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στην Covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα, άνοδος 10,6% σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 38,3% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, για να φτάσει τους 1.271.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λαβρόφ προέτρεψε τον Ρούμπιο να απομακρυνθούν οι αμερικανοί διπλωμάτες από το Κίεβο
- Το σπαρακτικό «αντίο» του Τοροσίδη στον ‘Αντζα: «Είχες ψυχή μικρού παιδιού και καρδιά μεγάλη»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Πασκουάλ, άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ»
- Οικογενειακή τραγωδία στον Χολαργό – Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
- Ο Χαβιέ Μπαρδέμ «ζητά την ευλογία» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο
- Παρασκευάς Άντζας: Το καλύτερο παιδί…






