
Σύζυγος ανεμβολίαστου γιατρού – Υπέστη σοβαρές επιπλοκές και πέθανε στο σπίτι – Νοσηλεύεται η κόρη του
Με κοροναϊό και η κόρη τους.
Με κοροναϊό νοσηλεύεται η σύζυγος 70χρονου γιατρού που έχασε τη ζωή του από τον κοροναϊό και δεν είχε εμβολιαστεί.
Υποστήριξε ότι δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν υπέστη σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του, ενώ ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η κόρη τους -επίσης γιατρός, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας- δεν έχουν εμβολιαστεί, διότι -όπως λέει- «δεν πείστηκαν».
«Είχε αναστατωθεί το ζαχαρό του. Τηλεφωνήσαμε να έρθει το ασθενοφόρο να τον πάρεί, απλώς δεν προλάβαμε», είπε η σύζυγός του. Όπως φαίνεται φοβούνταν το εμβόλιο περισσότερο από τον ίδιο τον ιό. Ανεμβολίαστη και η κόρη του που βγήκε σε αναστολή για τον ίδιο λόγο και σήμερα νοσηλεύεται σε απλή κλίνη σε νοσοκομείο της Αθήνας.
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή
- Συνταγή: Σπιτική μελόπιτα
- Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι δημοπρασίες του οίκου Christie’s: Τα έργα που έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ.
- Φωτιά στη Δραπετσώνα: Παραδόθηκε στις φλόγες διαμέρισμα – Επεκτείνεται η πυρκαγιά στην πολυκατοικία
- Μέθοδος RIR: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις



