
Κοροναϊός – Μεγάλες ουρές για τα rapid test πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
Η αναμονή για rapid τεστ στο Κέντρο Υγείας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν πολύ μεγάλη, μισή ώρα με 40 λεπτά.
Ουρά δεκάδων μέτρων για ένα rapid test έχει σχηματιστεί από το πρωί έξω από το Κέντρο Υγείας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και όχι μόνο, ενόψει του ρεβεγιόν, ενός ρεβεγιόν διαφορετικού στη σκιά και του αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων της μετάλλαξης Όμικρον.
Όπως δήλωσαν στον ΣΚΑΪ πολλοί πολίτες, θα επισκεφθούν συγγενικά σπίτια και ήθελαν να νιώθουν ασφαλείς. Στην ουρά όμως βρέθηκαν και νεότερης ηλικίας άτομα που τα Χριστούγεννα είχαν βγει, είχαν επισκεφθεί κέντρα διασκέδασης, υπήρχε συνωστισμός και ήρθαν εδώ για τεστ.
Οι περισσότεροι που στέκονταν στην ουρά είχαν συμπτώματα ή είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και ήθελαν να δουν αν είναι θετικοί. Σημειώνεται ότι από τα Χριστούγεννα και μετά σχηματίζονται ουρές για τεστ, ενώ η αναμονή για rapid τεστ στο Κέντρο Υγείας της Λεωφόρουη Αλεξάνδρας ήταν πολύ μεγάλη, μισή ώρα με 40 λεπτά.
- Ιράν: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κατάρριψη drone στη Σαουδική Αραβία με Patriot
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή έξω από σχολείο-καταφύγιο
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
