
Πλημμύρες στη Θεσπρωτία – Εγκλωβισμένοι παρέμειναν οι εργαζόμενοι στις ιχθυοκαλλιέργειες της Σαγιάδας
O δρόμος που οδηγεί στις μονάδες βρίσκεται κάτω από ένα ρέμα, το οποίο ξήλωσε την άσφαλτο.
Μεγάλες καταστροφές έχουν υποστεί χωριά της Θεσπρωτίας από την θεομηνία, που πλήττει τον νομό τις τελευταίες ώρες.
Εγκλωβισμένοι παρέμειναν οι εργαζόμενοι στις ιχθυοκαλλιέργειες της Λωρίδας Σαγιάδας.
Οι ιχθυοκαλλιέργειες αποτελούν την βαριά βιομηχανία της Θεσπρωτίας όμως ο δρόμος που οδηγεί στις μονάδες δεν είναι ανάλογων προδιαγραφών.
Το ρέμα που διέρχεται «ξήλωσε» την άσφαλτο με αποτέλεσμα η διέλευση να είναι αδύνατη και οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να φύγουν, σύμφωνα με το epiruspost.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, το ρέμα που υπάρχει στην είσοδο του γραφικού χωρίου υπερχείλισε, με αποτέλεσμα να νερά να έχουν καλύψει το οδόστρωμα, ertnews.gr.
Η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φιλιατών και του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Σαγιάδας απαιτήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για απάντληση υδάτων από δύο σπίτια στο χωριό της Σαγιάδας.
Επίσης η επέμβαση της πυροσβεστικής απαιτήθηκε και για τον απεγκλωβισμό ΙΧ, στο δρόμο Σαγιάδας – Μαυροματιου, κοντά στη Λωρίδα Σαγιάδας, όπου επίσης υπερχείλισε ο χείμαρρος.
- Τροχαίο στον Πειραιά – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου


