Βόλος – 62χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου – Πρώτα έκανε τον σταυρό του
Έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο
Τραγωδία στον Βόλο, όπου άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, στη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος Ζάχου – Παπαδιαμάντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας 62 χρονών, που φέρεται να ήταν κρυμμένος σε σημείο της διάβασης, εμφανίστηκε μπροστά στα ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια μπήκε μπροστά στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα όπως αναφέρει magnesianews.gr.
Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε διαφύγει από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν καθώς έπασχε από κατάθλιψη.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ηταν παντρεμένος, ταυτοποιήθηκε από οικείους του και Πρόκειται για συνταξιούχο σιδηροδρομικό υπάλληλο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.
- Ο Αλκαράθ υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς: «Είσαι πηγή έμπνευσης για μένα»
- Ένα σύστημα αφημένο στην τύχη του – Η ψυχική υγεία των εκπαιδευτικών παραμένει «μαύρο κουτί»
- Ο Jay-Z, ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και ο Pusha T αναφέρονται στις τελευταίες κυκλοφορίες από το αρχείο Επσταϊν
- Πρόβλημα στο «Nick Galis Hall»: Στάζει η οροφή λόγω έντονης βροχόπτωσης (vid)
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος τον Φεβρουάριο – Πότε θα είναι διαθέσιμο το myBusinessDynamic
- LIVE: Άρης – Παναθηναϊκός



