Τα νοσοκομεία «Γεννηματάς» και «Σωτηρία» επισκέφτηκε η Μίνα Γκάγκα
Είχε, δε, την ευκαιρία να δει από κοντά τη λειτουργία του νοσοκομείου και να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου ΤΕΠ αλλά και για τις ανάγκες που έχει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, με μεγάλη προσέλευση ασθενών σε κάθε γενική εφημερία
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» βρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, για να ανταλλάξει ευχές με τους υγειονομικούς που εφημερεύουν.
Η Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον διοικητή Λευτέρη Μπούλια, την αναπληρώτρια διοικήτρια Άννα Μάινα και τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Ζωγράφο, επισκέφθηκε πρώτα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ευχήθηκε στους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ αντάλλαξε ευχές και με ορισμένους ασθενείς.
Στη συνέχεια η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε το Ιατρείο Covid-19, το Απεικονιστικό Τμήμα, περιλαμβανομένου του Αξονικού Τομογράφου, τα Εργαστήρια, τις Μονάδες Εγκαυμάτων και Εμφραγμάτων, καθώς και μια σειρά από άλλα τμήματα του νοσοκομείου.
Είχε, δε, την ευκαιρία να δει από κοντά τη λειτουργία του νοσοκομείου και να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου ΤΕΠ αλλά και για τις ανάγκες που έχει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, με μεγάλη προσέλευση ασθενών σε κάθε γενική εφημερία.
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε ιδιωτικά και το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία», για να ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα στο προσωπικό που εδώ και δύο χρόνια εργάζεται καθημερινά για τη φροντίδα των ασθενών με Covid-19.
«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του ΕΣΥ, Καλές Γιορτές, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά τους και τη φροντίδα που παρέχουν σε όλους τους ασθενείς», ανέφερε η κ. Γκάγκα.
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί


