
Άρης – Απολογήθηκε ο Σούντγκρεν, αναμένεται η απόφαση της διοίκησης
Μέχρι το βράδυ αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το μέλλον του Σουηδού άσου στον Άρη.
Μέσα στη μέρα αναμένεται να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη. Ο Σουηδός αμυντικός δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι φήμες γύρω από το όνομά του οργιάζουν.
Ο 31χρονος άσος είχε κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση των «κίτρινων» και σε επικοινωνία που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, έδωσε τη δική του εξήγηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ άκουσε και τη θέση της άλλης πλευράς.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ενημερωθεί σχετικά ο Θεόδωρος Καρυπίδης και μέχρι το βράδυ θα υπάρξει η απόφαση για το μέλλον του παίκτη, με τις εκδοχές να είναι δύο. Είτε το θέμα θα λήξει εδώ και ο Σούντγκρεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις είτε θα υπάρξει συνέχεια και πιθανότατα θα μείνει εκτός ομάδας.
- Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple και η επόμενη ημέρα
- ΗΠΑ: Δισεκατομμύρια για «ασπίδα πυραύλων» – Μαζική ενίσχυση της ναυτικής άμυνας
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
