Θεσσαλονίκη – Βρέθηκε πτώμα σε διαμέρισμα μετά από φωτιά
Η σορός εντοπίστηκε από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν για οσμή σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου
Το πτώμα ενός 49χρονου εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά μικρής έκτασης.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα στην οδό Μαρτίου 102.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε δε βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μύριζαν από χθες το βράδυ ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου βρέθηκε το πτώμα, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το οποίο δεν αποκλείεται να προήλθε και η μικρής έκτασης φωτιά.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου





