Κοροναϊός – Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη στη Λάρισα – Φέρεται να πάσχει από σοβαρό υποκείμενο νόσημα
Τι έδειξαν τα rapid test και το PCR που έκανε
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μία 16χρονη κοπέλα προσβεβλημένη από κοροναϊό, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες.
Διαβάστε ακόμη: Κοροναϊός – Αγωνία για 16χρονη διασωληνωμένη στη Λάρισα
Η ανήλικη μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας σε κωματώδη κατάσταση. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, εκεί της έγιναν δύο rapid test τα οποία έδειξαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, όμως το PCR που ακολούθησε για επιβεβαίωση βγήκε αρνητικό.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η 16χρονη διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Εκεί της έγινε νέο τεστ PCR για να φανεί τι τελικά συμβαίνει. Φέρεται να έχει σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
- Χρήστος Πολίτης: Οι δηλώσεις εναντίον των Νίκου Φώσκολου και Κάτιας Δανδουλάκη για τη «Λάμψη»
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή για Αντίνο και Παναθηναϊκό
- Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταγγέλλει την Κυπριακή προεδρία στην ΕΕ και δηλώνει ότι δεν υπάρχει «εισβολή» και «κατοχή»
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα η μητέρα για την υπόθεση κακοποίησης των δύο παιδιών της – Τη Δευτέρα ο πατέρας
- Το FIR Αθηνών και η πραγματική κατάρρευση του «επιτελικού κράτους»
- Συρία: Το συριακό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε προσωρινή εκεχειρία στο Χαλέπι – Τι ζητά από τις SDF

