Οριστική διακοπή στο Ντούισμπουργκ-Όσναμπρικ λόγω ρατσιστικής επίθεσης
O διαιτητής, Νίκολας Βίντερ, διέκοψε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ντούισμπουργκ κα την Όσναμπρικ για ρατσιστική επίθεση στον Άαρον Οπόκου των φιλοξενούμενων.
Τρομερά πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντούισμπουργκ με την Όσναμπρικ για την 3η εθνική κατηγορία της του γερμανικού πρωταθλήματος.
Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Άαρον Οπόκου, ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή, Νίκολας Βίντερ, να το αντιλαμβάνεται άμεσα και να προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.
Η Όσναμπρικ με μια ανάρτηση τους στο twitter έγραψαν χαρακτηριστικά: «Ρατσιστική επίθεση στον Οπόκου. Απίστευτο. Άαρον, είμαστε στο πλευρό σου!! ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ!».
Ο Άαρουν Οπόκου φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση, όντας φανερά επηρεασμένος από την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε.
0:0 | 36′ Das Spiel ist unterbrochen. Opoku wurde rassistisch beleidigt. Unfassbar. Aaron, wir stehen hinter dir!! NAZIS RAUS!#MSVOSN #vfl1899 🟣
— VfL Osnabrück (@VfL_1899) December 19, 2021
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων
- Μεγάλη Βρετανία: Πρόστιμο 16 εκατ. λιρών στο Reddit για την συλλογή και χρήση δεδομένων ανηλίκων κάτω των 13
- Το «πριν το καλοκαίρι» της Μαρίας Καρυστιανού, το υπουργείο που της «έταξαν» και το ντιμπέιτ με τον Άδωνι
- Τα πλοκάμια του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα – Οι δολοφονίες και οι συλλήψεις ανθρώπων του «Ελ Μέντσο»

