Πακιστάν – Λεωφορείο πέφτει σε γαμήλια τελετή – Σκοτώνει 8 ανθρώπους και τραυματίζει 9
Ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί καθώς οι περισσότεροι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Λεωφορείο παρέσυρε τους προσκεκλημένους που γιόρταζαν γάμο στην επαρχία Πουντζάμπ του ανατολικού Πακιστάν, σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους εννέα, σύμφωνα με την αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Εκτός ελέγχου
Το βαρύ όχημα, εκτός ελέγχου, έπεσε πάνω στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από σπίτι, στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Τάχλι Αντα της περιφέρειας Μάντι Μπαχαουιντίν.
Κάτοικοι της περιοχής και διασώστες μετέφεραν τα θύματα σε κοντινό νοσοκομείο.
Ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί καθώς οι περισσότεροι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πυκνή ομίχλη
Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη και ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Το λεωφορείο κατασχέθηκε και σε βάρος του οδηγού, ο οποίος διέφυγε αμέσως μετά, σχηματίστηκε δικογραφία.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τασούλας: Ας είναι η νέα χρονιά μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν
- Δημοσιογραφία: Η διαχρονική δύναμη σε έναν κόσμο με περισσότερα μέσα ενημέρωσης και λιγότερη ελευθερία
- Μια χαμένη μάχη για το τένις, μια μεγάλη ανάγκη για ίσες αμοιβές (pics+vids)
- Ένας νεκρός ο απολογισμός του τροχαίου στην εθνική οδό στους Αγίους Θεοδώρους – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ουκρανία: Συνομιλίες αξιωματούχων των ΗΠΑ με συμβούλους εθνικής ασφάλειας δυτικών χωρών
- Ένας αιώνας «Θωρηκτό Ποτέμκιν»: Η ταινία που έγραψε από την αρχή τη γλώσσα του κινηματογράφου






