Βόλος – Γεμάτες όλες οι ΜΕΘ στο Νοσοκομείο
Η πληρότητα της ΜΕΘ Covid παραμένει στο 100%, αν και υπάρχει πτωτική τάση των νοσηλειών τις τελευταίες μέρες σε απλές κλίνες.
Γεμάτη είναι η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να νοσηλευτεί άλλος βαριά ασθενής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θετικό νέο είναι ότι υπάρχει πτωτική πορεία στις νοσηλείες σε απλές κλίνες που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και στη Μαγνησία.
Αυτή η μείωση βρίσκεται σε ευθεία αντιδιαστολή με τη νέα τάση αύξησης των μολύνσεων που καθημερινά καταγράφει ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η σημερινή εικόνα του νοσοκομείου δείχνει αποκλιμάκωση, κυρίως αναφορικά με τον αριθμό των νοσηλειών στις απλές κλίνες Covid, ενώ η πληρότητα της ΜΕΘ Covid παραμένει σταθερά στο 100% με ασθενείς, οι οποίοι νοσούν βαριά.
Κανένας θάνατος σήμερα – Πόσοι νοσηλεύονται
Ευτυχώς σήμερα, μετά τους χθεσινούς τρεις θανάτους νέων, σχετικά, συνανθρώπων μας, οι οποίοι δεν πίστεψαν στην χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα προστασίας που θα τους παρείχε ο εμβολιασμός, δεν καταγράφεται κανένας θάνατος.
Στις απλές κλίνες των κλινικών κοροναϊού νοσηλεύονται 85 ασθενείς. Έγιναν 7 νέες εισαγωγές και δόθηκαν 8 εξιτήρια. Από τους 85 νοσηλευόμενους οι 60 είναι ανεμβολίαστοι και από τους 8 της ΜΕΘ οι 6 είναι ανεμβολίαστοι.
- Κίνα: Τι είναι η «οικονομία των 30 λεπτών» και πώς λειτουργεί
- Live ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν
- Σύλληψη για τη δολοφονία του τραγουδιστή στην Καρδίτσα
- Η ΑΕΚ προηγείται της Κηφισιάς στο ημίχρονο με 3-0 – Δείτε τα γκολ (vids)
- Το κλαμπ Twilo στη ΝΥ άνοιξε ξανά 25 χρόνια μετά – Τίποτα δεν ήταν ίδιο, μόνο η νοσταλγία
- Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο με Γερεμέγεφ (1-0, vid)


