Παραλλαγή Όμικρον – Πρώτο κρούσμα στη Σπάρτη – Σε καραντίνα ο άνδρας
Χτες η Λακωνία μπήκε στο βαθύ κόκκινο στον επιδημιολογικό χάρτη εξαιτίας του δείκτη θετικότητας και του βαθμού μετάδοσης.
Το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του Covid-19, επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στη Σπάρτη μετά τον μοριακό έλεγχο ανίχνευσης του κοροναϊου και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.
Σε καραντίνα ήδη το κρούσμα
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας που βρίσκεται ήδη σε καραντίνα, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Όπως προβλέπεται, ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση.
Σημειώνεται πως χτες η Λακωνία μπήκε στο βαθύ κόκκινο στον επιδημιολογικό χάρτη εξαιτίας του δείκτη θετικότητας και του βαθμού μετάδοσης.
Υπενθυμίζεται πως με τα μέχρι σήμερα δεδομένα το επίπεδο 5 στον επιδημιολογικό χάρτη δεν σηματοδοτεί τη λήψη επιπλέον μέτρων από εκείνα, που ισχύουν σε επίπεδο χώρας.
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του
- Τέμπη: Οργή των συγγενών για το χάος – Ασφυξία και καταγγελίες για την αίθουσα των 1,6 εκατ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online





