29η Agrotica – Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022
Η αναβολή αποφασίστηκε λόγω της ανησυχίας των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού
Την αναβολή της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica -η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022- για τις 20-23 Οκτωβρίου του ίδιου έτους αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo.
Η αναβολή αποφασίστηκε, όπως επισημαίνει η ΔΕΘ Hellexpo, σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού: «Πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης».
Μετά από στενή συνεργασία με τους φορείς του κλάδου που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έκρινε πως η μεταφορά της έκθεσης θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των εκθετών και των επισκεπτών της.
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones προκαλεί ζημιές σε διαμερίσματα και πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ





