Βίντεο – Ανεμοστρόβιλος στη Πρέβεζα πέταξε σκεπή ταβέρνας 200 μέτρα μακριά
Η σκεπή μιας ταβέρνας στην περιοχή Καστροσυκιά «πέταξε» 200 μέτρα μακριά, λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Ανεμοστρόβιλος που βγήκε από τη θάλασσα στην Πρέβεζα προκάλεσε πολλές ζημιές στις περιοχές ενώ από τις πτώσεις δέντρων προκλήθηκε κυκλοφοριακό μπλοκάρισμα στους δρόμους.
Μάλιστα η σκεπή μιας ταβέρνας στην περιοχή Καστροσυκιά «πέταξε» 200 μέτρα μακριά, λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Η εν λόγω ταβέρνα στην Πρέβεζα διαλύθηκε, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Όχι μόνο ξηλώθηκε η σκεπή και βρέθηκε 200 μέτρα μακριά μέσα στη δασική περιοχή που περιβάλλει το κατάστημα αλλά καταστράφηκαν και οι ξύλινες κατασκευές, με δοκάρια να σπάνε στη μέση.
Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, ξεριζώθηκαν δέντρα στην αυλή και έσπασαν καρέκλες και τραπέζια, με τη δύναμη του φαινομένου να είναι τόσο ισχυρή που ξήλωσε ακόμα και και αλουμινένιες πόρτες και τζαμαρίες.
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




