
Άντζελα Γκερέκου: Τι απάντησε για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο
H ηθοποιός βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να δει την παράσταση «Το μυστικό τραγούδι του κάστρου»
Η Άντζελα Γκερέκου πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.
Η ηθοποιός βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να απολαύσει την παράσταση του Γιώργου Βουκάκου «Το μυστικό τραγούδι του κάστρου».
Η Άντζελα Γκερέκου η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να είμαι εδώ, σε δύσκολους καιρούς… Η συμμετοχή μου στη σειρά ήρθε τη σωστή στιγμή».
Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη», εκείνη με ευγενικό τρόπο δεν θέλησε να απαντήσει και το μόνο που ανέφερε, είναι: «Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι άλλο, νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε ότι είναι δύσκολη η περίοδος που περνάμε».
Δείτε το βίντεο
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν




