
Νάουσα – Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ο 77χρονος έφυγε με βρισιές και απειλές, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέβη αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας της περιοχής για να του γίνουν ράμματα.
Ενα αδιανόητο περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα σε καφετέρια στη Νάουσα. Ενας ηλικιωμένος δάγκωσε τον ιδιοκτήτης καφετέριας επειδή τόλμησε να ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test για να τον αφήσει να κάτσει στο κατάστημά του.
Ο ηλικιωμένος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ούτε αρνητικό rapid test, με αποτέλεσμα να του ζητηθεί να φύγε. Τότε, αυτός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ οι φίλοι του τού είπαν να σταματήσει και τελικά έφυγαν όλοι μαζί.
Ωστόσο, ο ηλικιωμένος επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ψεύτικο πιστοποιητικό νόσησης που δεν είχε barcode, ενώ δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του.
Όταν πάλι του είπαν να αποχωρήσει, ο έξαλλος άνδρας άρχισε να βρίζει τις σερβιτόρες και τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, στον οποίο και επιτέθηκε. Ο ηλικιωμένος έριξε γροθιά στον πρόσωπο του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο μάγουλο!
Ο 77χρονος έφυγε με βρισιές και απειλές, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέβη αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας της περιοχής για να του γίνουν ράμματα.
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Όλα καλά – Ο Ίθαν Χοκ εγκρίνει τον γαμπρό του
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, επαναφέρει και το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet

