Θρήνος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία των Σερρών μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου ενός αγοριού από την Κρηνίδα, που μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ πρόκειται για ένα αγόρι 13 ετών το οποίο βρήκε νεκρό η μητέρα στο κρεβάτι του και η ίδια ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες από το Νοσοκομείο Σερρών αναφέρουν ότι η σορός του παιδιού, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για την νεκροψία- νεκροτομή, όπου και αναμένεται να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τόσο πρόωρο θάνατό του αγοριού.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).