Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες - Πέντε νεκροί από κοροναϊό σε ένα 24ωρο - Υπό μεγάλη πίεση το νοσοκομείο

Σέρρες – Πέντε νεκροί από κοροναϊό σε ένα 24ωρο – Υπό μεγάλη πίεση το νοσοκομείο

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση με τον κοροναϊό σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ κάτω από πίεση είναι το νοσοκομείο στις Σέρρες.

Κάτω από μεγάλη πίεση εξακολουθεί να βρίσκεται το νοσοκομείο στις Σέρρες με τους νοσούντες από κοροναϊό που περνούν καθημερινά το κατώφλι στα ΤΕΠ να ξεπερνούν τα 40 άτομα, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Πεγίδη.

Ο αναπληρωτής διοικητής μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών. Ο αριθμός των κλινών Covid αυξήθηκε εκ νέου φτάνοντας τις 72 εντός νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν επτά για παιδιά και άλλες τέσσερις κλίνες στην Ψυχιατρική.

Πέντε νεκροί σε ένα 24ωρο

Σήμερα Τρίτη νοσηλεύονται 53 ασθενείς με κοροναϊό σε απλές κλίνες και επτά στη ΜΕΘ, ενώ το τελευταίο 24ωρο είχαμε δυστυχώς πέντε θανάτους, ασθενείς ηλικίας από 54 έως 89 όλοι τους με υποκείμενα νοσήματα, τρεις ανεμβολίαστοι και δύο εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη σήμερα πήγε εθελοντικά στο Νοσοκομείο να προσφέρει υπηρεσίες παθολόγος ιδιώτης ιατρός, ενώ όσον αφορά τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξακολουθούν να υφίστανται, με μεγαλύτερο πρόβλημα ελλείψεων να εντοπίζεται στο νοσηλευτικό προσωπικό αφού ήδη 50 άτομα είναι σε αναστολή, 15 έχουν μακροχρόνιες άδειες και 30 συνταξιοδοτούνται.

Ήδη, έχει σταλεί επικουρικό προσωπικό, σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη, και γίνονται και μετακινήσεις, μια διαδικασία που συνεχίζεται. Οι εμβολιασμοί συνεχίζουν την αυξητική πορεία, που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες και στο Νοσοκομείο Σερρών τόσο για την πρώτη όσο και για την τρίτη δόση.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024