MADWALK – Αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις από τις πρόβες του λαμπερού σόου
Η λαμπερή βραδιά των MADWALK θα προβληθεί από το MEGA στις 16 Δεκεμβρίου!
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια του MADWALK καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες, με τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής και τους σχεδιαστές!
«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο MADWALK. Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου», είπε γελώντας η Έλενα Παπαρίζου. «Δεν έχω ρωτήσει το σύζυγό μου αν θα έρθει στα MADWALK», πρόσθεσε η ίδια.
«Στο σπίτι σκουπίζω, σφουγγαρίζω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια για το πώς συμπεριφέρεται στο σπίτι της, ενώ σχετικά με το ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της, η ίδια είπε ότι «Δε θα αφήσω ποτέ το σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ».
«Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές, φέτος έκανα baby botox», είπε ακόμα η Έλενα Παπαρίζου, ενώ δήλωσε ότι «Άνετα θα μπορούσα να ξαναεκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision».
Η Joanne δήλωσε ότι «Μου αρέσει πολύ η μόδα και η πασαρέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision. Δεν είμαι στους 5, αλλά δε θεωρώ ότι είναι στημένο».
Η Ήβη Αδάμου ανέφερε ότι «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου», ενώ η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι «Θα περπατήσω στη σκηνή και θα είμαι και στα backstage».
«Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου, με θέλετε σώνει και ντε με τον Μπουράκ;», είπε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει πολλά για ψυχοθεραπεία.
Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε ότι «Έχω θέμα με την εξωστρέφειά μου, το δουλεύω όμως. Δεν είμαι τόσο άνετος στη σκηνή, αλλά θα το δουλέψω και θα δούμε πώς θα πάει».
- Πόσα βάζουν στην… τσέπη οι Ολυμπιονίκες του Μιλάνου
- Συνταγή: Λαβράκι φρικασέ
- H Ευρώπη έμεινε πίσω – Θα χάσει τον αιώνα της τεχνητής νοημοσύνης
- Αυστραλία: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ
- Διατροφή: Δώστε στα όσπρια την ευκαρία που τους αξίζουν
- Νέα επιδείνωση του καιρού – Ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ
- Έρωτας: Μοίρα που μας ολοκληρώνει ή επιλογή που μας εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο;
- Τι μας κάνει να κολλάμε στις «λάθος» σχέσεις;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442