Scientific team for the determination of cheese making yields
The team’s findings will be based on experiments.
A scientific team, which undertook the task of determining cheese-making yields, was set up by decision of the Minister of Rural Development and Food, Mr. Spilios Livanos.
This is a scientific team, the findings of which will be based on experiments and will then be used in a regulatory manner.
The task of the working group is to present a scientific conclusion on product technology, to define key components and their limits, to evaluate the technology entering the production line as well as to submit relevant findings for the institutionalization of cheese-making yields.
The experiments of the Working Group will be carried out at the Dairy Vocational School (EPAS) of Ioannina and at the Institute of Agricultural Technology – Dairy Department in Ioannina, of the Hellenic Agricultural Organization “DIMITRA” (ELGO- “DIMITRA”).
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα
- Το να είσαι «άσχημος» θα είναι μια μέρα της μόδας;
- Ανδρουλάκης: Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το «πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα» ακρίβειας
- Με ελληνικό χρώμα η φλόγα ταξιδεύει για τη Γαλλία (pics)
- Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Τι σημαίνει για το κίνημα του #MeToo η ανατροπή της καταδίκης του
- Μπήκαν στη χώρα με 600 πλαστά έγγραφα ταυτοτήτων και αδειών διαμονής – Το απίστευτο σημείο που τα έκρυψαν