Ελαφρύ το διάστρεμμα του Σένκεφελντ – Θέλει ακόμα χρόνο ο Κουρμπέλης
Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού. Τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη.
Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ Β΄ για το δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας.
Παρόλα αυτά, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη είναι ελαφρύ. Ο 30χρονος στόπερ θα ακολουθήσει θεραπείες, ενώ θα δώσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Αν και μοιάζει δύσκολο να προλάβει, λόγω και της μακροχρόνιας απουσίας από τα γήπεδα.
Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Έλληνας χαφ παραμένει στα πιτς, θέλοντας ακόμα χρόνο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

