Εμαθε τον αντίπαλό του ο Τσιτσιπάς
Ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο του Paris Masters θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αλεξέι Ποπίριν, που συνέτριψε με 6-0, 6-3 τον Αλεξ Ντε Μινόρ.
Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Paris Masters έμαθε το βράδυ της Τρίτης (2/11) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας, όπως έγινε γνωστό, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αλεξέι Ποπίριν, Νο. 71 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 22χρονος, που μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, στον πρώτο γύρο του τελευταίου Masters της φετινής σεζόν συνέτριψε με 6-0, 6-3 τον Αλεξ Ντε Μινόρ και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Αλεξέι Ποπίριν στον αγώνα με τον Αυστραλό ήταν εντυπωσιακός και κατάφερε να πάρει τα πρώτα 8 γκέιμς. Προηγήθηκε με 6-0, 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και έφτασε σε μία άνετη νίκη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά ο Αλεξ Ντε Μινόρ είχε κληρωθεί με τον Λόιντ Χάρις, αλλά ο Νοτιαφρικανός απέσυρε τη συμμετοχή του και τη θέση του πήρε ο Αλεξέι Ποπίριν, ο οποίος είχε χάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο από τον Τόμι Πολ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξέι Ποπίριν.
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
