Θεσσαλονίκη – Εξάχρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας
Το εξάχρονο κορίτσι έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.
Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα κοριτσάκι έξι ετών έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday, στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το εξάχρονο κορίτσι έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.
Άμεσα οι κάτοικοι της περιοχής φώναξαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
- Ειδική αγωγή υπό… κατάρρευση στη Σάμο

