Επίθεση με βιτριόλι – Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας
Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της χωρίς να εγκαταλείψει όμως τα όνειρά της και τη δίψα της για ζωή, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ
Προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο, ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε στην Έφη Κακαράντζουλα, που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.
Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της χωρίς να εγκαταλείψει όμως τα όνειρά της και τη δίψα της για ζωή, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.
Δείτε την εμφάνιση της Ιωάννας
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ώρα πληρωμών – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως 13 Φεβρουαρίου
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)





