Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο
Εύκολη και νόστιμη συνταγή για όλους
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μία γευστική κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο.
Υλικά:
2 κιλά κίτρινη κολοκύθα
800 ml ζωμό
500 ml κρέμα
100 γρ. βούτυρο
1 πράσο
1 κρεμμύδι
30 ml σφένδαμο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 ματσάκι βασιλικό
5 φέτες προσούτο
2 φέτες ψωμί
πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
