Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο
Εύκολη και νόστιμη συνταγή για όλους
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μία γευστική κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο.
Υλικά:
2 κιλά κίτρινη κολοκύθα
800 ml ζωμό
500 ml κρέμα
100 γρ. βούτυρο
1 πράσο
1 κρεμμύδι
30 ml σφένδαμο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 ματσάκι βασιλικό
5 φέτες προσούτο
2 φέτες ψωμί
πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
