
Συνάντηση Μπάιντεν – Μέρκελ στο περιθώριο της G20 – Κάλεσε και τον Σολτς να συμμετάσχει στις συνομιλίες
Το γεγονός ότι η Μέρκελ και ο Σολτς θα συμμετάσχουν μαζί στη Σύνοδο αποτελεί ένδειξη συνέχειας στον τρόπο που η Γερμανία προσεγγίζει την G20, επισήμανε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Aνγκελα Μέρκελ θα έχει διμερείς συνομιλίες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο περιθώριο της Συνόδου της G20 αυτό το Σαββατοκύριακο, έγινε σήμερα γνωστό από έναν Γερμανό κυβερνητικό αξιωματούχο.
Επιπλέον, η Μέρκελ κάλεσε τον πιθανό διάδοχό της, υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς να συμμετάσχει στις διμερείς συνομιλίες με άλλους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας στο περιθώριο της Συνόδου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το γεγονός ότι η Μέρκελ και ο Σολτς θα συμμετάσχουν μαζί στη Σύνοδο αποτελεί ένδειξη συνέχειας στον τρόπο που η Γερμανία προσεγγίζει την G20, επισήμανε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στις διμερείς συναντήσεις θα είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είπε ο ίδιος.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου



