Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Σίτι
Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μπράιτον με 4-1 και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση τους πρωταθλήματος.
Το καθήκον της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον και επανήλθε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι Πολίτες «καθάρισαν» μέσα σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ, μετρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος.
Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε ο Γκουντογκάν (13΄) σε μία φάση που οι «γλάροι» διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ Ζεσούς, αλλά και μετά από την χρήση του VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα για το 1-0. Την σκυτάλη από τον Γερμανό, την πήρε ο Φιλ Φόντεν και με δυο γκολ σε τρία λεπτά, διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές κατέβασαν την αποδοσή τους, η Μπράιτον πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Έντερσον και στο 80΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ΜακΚάλιστερ, μείωσαν σε 3-1.
Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, οι Πολίτες κράτησαν την μπάλα και βρήκαν και τέταρτο γκολ, με τον Μαχρέζ, μετά από δημιουργία του Φόντεν.
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
- Ιράκ: Ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες από πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Baiji
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη


