Εξαδάκτυλος – Γιατί φεύγουν νέοι άνθρωποι από τον κορονοϊό
«Ο αριθμός των θανάτων οφείλεται στο ποσοστό εμβολιασμού που πρέπει να ήταν υψηλότερο», αναφέρει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλά στην ΕΡΤ και απαντά στο ερώτημα γιατί φεύγουν νέοι άνθρωποι από τον κορονοϊό.
«Χωρίς περιστροφές λέω ότι ο αριθμός των θανάτων οφείλεται στο ποσοστό εμβολιασμού που πρέπει να ήταν υψηλότερο. Υπάρχουν δύο επιλογές: Εντατικότεροι εμβολιασμοί ή αυστηρά περιοριστικά μέτρα», είπε ο κ. Εξαδάκτυλος, τονίζοντας ότι «είναι ανοησία να πληρώνουμε αυτόν το φόρο αίματος».
«Οι νέοι θα μας δίνουν τραγικές ειδήσεις, ενώ οι άνω των 50 κινδυνεύουν περισσότερο», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Σε ερώτηση που αφορά τις παρελάσεις είπε ότι καλό είναι «η συζήτηση να λήξει».
«Βεβαίως θα κάνουμε παρελάσεις, άλλο θέμα με ποιον τρόπο. Είναι εκδηλώσεις εξωτερικού χώρου, απολύτως οργανωμένες και απαιτούνται μάσκες. Ουδείς έχει διάθεση να πλήξει πατριωτικό αίσθημα», ανέφερε.
- LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
- Ιωάννινα: Σοκάρει ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων
- Η κρίσιμη εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης

