Κρήτη – Συλλήψεις σε αεροδρόμια για πλαστογραφία εγγράφων
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι προανακρίσεις διενεργούνται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα.
Συνελήφθησαν 21 αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων, όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Αυστρία.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από την 11.10.2021 έως και 17.10.2021 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι.Δασκαλογιάννης», και αφορούν σε 15 άνδρες και 6 γυναίκες, όταν σε έλεγχο από αστυνομικούς επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γκάνας, Κίνας και διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι προανακρίσεις διενεργούνται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα.
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου


