Κόνι Μεταξά – Παντρεύεται με τον Μάριο Καπότση;
Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Μάριο Καπότση ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου με τον πολίστα.
Μια συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Κόνι Μεταξά.
Με τον σύντροφο σου, τον Μάριο Καπότση συζείτε. Δυσκολευτήκατε στην αρχή;
Καθόλου. Βγήκε όλο πολύ αβίαστα. Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από μένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμαστε.
Του μαγειρεύεις;
Ναι μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Η σπεσιαλιτέ μου είναι μια μακαρονάδα που του έφτιαξα με ότι βρήκα στο ψυγείο ένα βράδυ που είχε πάει στο σπίτι του. Αυτή η μακαρονάδα που έγινε κατά τύχη είναι η αγαπημένη του.
Σκέφτεστε να παντρευτείτε;
Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα και ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια.
Αν σου έκανε πρόταση γάμου, θα του απαντούσες «ναι»;
Εννοείται. Είναι δυνατόν να έχεις επιλέξει να ζεις με έναν άνθρωπο να είναι όλα καλά και να του πεις «όχι»;
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία


