Ουλανόβας – «Βελτιώθηκε ο Ολυμπιακός, μπορεί να φτάσει μακριά στην Euroleague»
Ο Εντγκάρας Ουλανόβας μίλησε για την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21.00) τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετές πιθανότητες να προχωρήσουν μακριά στη φετινή διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ (21.00) τη Ζαλγκίρις Κάουνας ολοκληρώνοντας έτσι την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν έχοντας πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις, ενώ λύγισαν στην παράταση στην έδρα της Μπαρτσελόνα.
Με το ρεκόρ του Ολυμπιακού στην Euroleague να βρίσκεται πλέον στο (2-1), οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε το βράδυ τους Λιθουανούς και στοχεύουν μόνο στην νίκη, ώστε να «σκαρφαλώσουν» και άλλο στην βαθμολογία.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ζαλγκίρις, μπορεί να άλλαξε προπονητή το καλοκαίρι, όμως παραμένει μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην σημερινή αναμέτρηση.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Εντγκάρας Ουλανόβας: «Ο Ολυμπιακός είχε δύο εντυπωσιακές νίκες στα πρώτα του ματς και ακόμα ένα καλό ματς στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Βελτιώθηκαν πολύ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και μπορούν να προχωρήσουν μακριά στη σεζόν. Εμείς έχουμε έναν καινούριο προπονητή, που δεν είχε τον χρόνο να δουλέψει με εμάς. Έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, αλλά κάθε παιχνίδι είναι και διαφορετική ιστορία. Πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά», σημείωσε ο έμπειρος φόργουορντ της Ζαλγκίρις.
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
- Τα ιαπωνικά Ongaku Kissa επιστρέφουν 100 χρόνια μετά – Δίσκοι βινυλίου, σιγή, κοκτέιλ και βελούδο


