Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες πατάτες
Ένα λαχταριστό πιάτο κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες τραγανές πατάτες ετοιμάζει σήμερα στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.
Δοκιμάστε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους παραδοσιακούς κεφτέδες με τραγανές πατάτες από τον σεφ Nικόλα Σακελλαρίου.
Υλικά
400 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
400 γραμμ. κιμάς χοιρινός
170 γραμμ. τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια ξερά, αλεσμένα
½ κουτ. τσαγιού τζίντζερ, σκόνη
½ κουτ. τσαγιού μοσχοκάρυδο, σκόνη
½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι
5 κουτ. σούπας δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος
2 αβγά
6 πατάτες μεγάλες
Αλάτι- πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα
Ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση:
- LIVE: Βόλος – Κηφισιά
- Πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Χημικά και προσαγωγές
- Πώς να μειώσεις τον λογαριασμό ρεύματος τον χειμώνα χωρίς να κρυώνεις
- Το Netflix αποκτά τους σούπερ ήρωες της DC – Το brand που δεν αξιοποιήθηκε ποτέ πλήρως
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση


