Γράφει ιστορία η Σάκκαρη – Στο Νο10 του κόσμου
Η Μαρία Σάκκαρη είναι κι επίσημα στη δέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς από σήμερα βρίσκεται και επίσημα στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμια κατάταξης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που έχει εδραιωθεί στο Top 10 «πάτησε» κι εκείνη ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, μετά την ονειρική σεζόν που διανύει.
Η 26χρονη τενίστρια με την πορεία της ως τον τελικό της Οστράβα κέρδισε δύο ακόμη θέσεις και πλέον βρίσκεται στη δέκατη του ranking για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Αξίζει να σημειωθεί πως για το 2021 η Σάκκαρη είναι πέμπτη στον κόσμο (!), πίσω μόνο από Άσλεϊ Μπάρτι, Άνια Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε τη χρονιά πριν δέκα μήνες στο Νο. 22 του κόσμου.
Δείτε το Top 10:
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Λεσόρ και φορτσάρει για την επιστροφή του
- #SendBarron: Ιστοσελίδα καλεί τον Μπάρον Τραμπ σε επιστράτευση – Το Βιετνάμ, οι αναβολές και η άκανθα πτέρνας
- Η στιγμή που οι ΗΠΑ τορπιλίζουν την ιρανική φρεγάτας Dena – Σηκώθηκε στον αέρα το μισό πλοίο [βίντεο]
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ο Τρινκιέρι (pics)
- Και η Τουρκία απαγορεύει τα social media στους κάτω των 15
- Στάρμερ: Η Βρετανία πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη σχετικά με τη Μέση Ανατολή – Τι απαντά στον Τραμπ

