Γλέντι Καραπαπά – «Θα κάνουμε ταξίδια με διαστημικά λεωφορεία»
Ο Δ’ αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση στα social media, απάντησε σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Β’ θέλει το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς
Το πρωί της Δευτέρας (27/9) υπήρξε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, το οποίο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Β’ θέλει το γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς, για τα παιχνίδια που θα δώσει στη Superleague 2.
«Ο Ολυμπιακός σκέπτεται να δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα το συνδυάσουν με τη χρησιμοποίηση ενός ξενοδοχείο στην περιοχή της Νέας Κρήνης», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Δ’ αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε περί του θέματος, με τον παράγοντα του Ολυμπιακού να αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media: «Ένα ακόμα… έγκυρο ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη.
Να προσθέσω στο… εγκυρότατο ρεπορτάζ ότι δεν έχουμε καταλήξει στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Σκεφτόμαστε το Μπερναμπέου, το Εμιρέιτς που μας πάει και πολύ και μετά της Καλαμαριάς. Επίσης φτιάχνουμε προπονητικό στην Ισλανδία και τα ταξίδια μας θα τα κάνουμε με διαστημικά λεωφορεία», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)

