Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν ξανά τον Μαρτίνς
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Με γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’) ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 10 πόντους και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε την αποθέωση, με τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να φωνάζουν το όνομα του Πορτογάλου προπονητή. Στο flash interview του Ιβηρα τεχνικού, ακούγονται καθαρά οι οπαδοί των Πειραιωτών να αποθεώνουν τον 51χρονο κόουτς, την ώρα που κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό.
Στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ακούγεται ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς και κατά την αποχώρηση της πειραϊκής ομάδας από το «Θ. Κολοκοτρώνης».
Πολλοί «ερυθρόλευκοι» οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Πορτογάλο τεχνικό, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στον Ιβηρα προπονητή, που για μια ακόμα χρονιά έχει την ομάδα στην κορυφή!
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)

