
Λινού – Πώς πρέπει να γίνονται τα παιδικά πάρτι
Όπως είπε η κ. Λινού στον ΑΝΤ1, αν συνεχίσουμε να έχουμε τον ρυθμό εμβολιασμού που έχουμε σήμερα και να μην τηρούμε τα μέτρα προστασίας σε κλειστούς χώρους όπως και στα μέσα μεταφοράς, θα δούμε τα κρούσματα να εκτοξεύονται
Τον προβληματισμό της για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και τον χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού κατά του κοροναϊού εξέφρασε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.
Όπως είπε η κ. Λινού στον ΑΝΤ1, αν συνεχίσουμε να έχουμε τον ρυθμό εμβολιασμού που έχουμε σήμερα και να μην τηρούμε τα μέτρα προστασίας σε κλειστούς χώρους όπως και στα μέσα μεταφοράς, θα δούμε τα κρούσματα να εκτοξεύονται.
Τόνισε ακόμα ότι η μετάλλαξη Δέλτα δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες, καθώς είναι πολύ μεταδοτική.
Η μετάδοση στα παιδιά
Παράλληλα, αναφερόμενη στην μετάδοση του κοροναϊού στα παιδιά, υπογράμμισε ότι και τα πάρτι είναι πρόβλημα και σημείωσε ότι τα παιδικά πάρτι πρέπει να γίνονται αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους και με μάσκα, καθώς και να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παιδιών.
Για τα κρούσματα στα σχολεία και πως θα αποφευχθεί η μετάδοση του ιού, η κ. Λινού τόνισε ότι θα έπρεπε με το πρώτο κρούσμα στην τάξη να γίνεται αμέσως self test σε όλα τα παιδιά του τμήματος και μετά από τρεις ημέρες να γίνεται μοριακό τεστ από τον ΕΟΔΥ ώστε να αποφύγουμε την μετάδοση.
Σημείωσε ακόμα ότι τεστ θα πρέπει να κάνουν και τα εμβολιασμένα παιδιά.
- Ο Κίναν Έβανς για το πως εξελίσσεται η αποθεραπεία του
- Η Κομισιόν παραδέχεται υποκλοπή δεδομένων στην κυβερνοεπίθεση της περασμένης εβδομάδας
- Φάμελλος: Να φύγει σύντομα η κυβέρνηση της διαφθοράς, για να έχουν οι πολίτες την Υγεία τους
- ΠΑΣΟΚ στον Μαρινάκη: Κάθεστε στα ίδια υπουργικά έδρανα με την ακροδεξιά και στα δύσκολα σας ξελασπώνει ο Βελόπουλος
- ΔΕΔΔΗΕ: Πότε ξεκινά το «νυχτερινό» ωράριο στο ηλεκτρικό ρεύμα – Οι ώρες με μειωμένες τιμές
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu


