
Κέρκυρα – Ταυτοποιήθηκε ο γυμνός άνδρας που βρέθηκε νεκρός – Τον αναγνώρισε ο αδελφός του
Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός, χωρίς να φοράει τα ρούχα του, στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες στην Κέρκυρα.
Από τον αδελφό του αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα το απόγευμα της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι άνδρας, χωρίς να φοράει κανένα ρούχο, εντοπίστηκε από τουρίστα στα βράχια, στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το θύμα ήταν Κερκυραίος, ο οποίος διέμενε στο Μοσχάτο στην Αθήνα, ενώ τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο νησί. Ήταν περίπου 60 με 70 ετών, ενώ άμεσα στο σημείο είχαν βρεθεί τόσο το Λιμενικό, όσο και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Πηγή: ertnews.gr
Ήταν εντελώς γυμνός
Ο άνδρας ήταν εντελώς γυμνός ενώ, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή, φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία – νεκροτομή.
- Ο Πίτερς, η Αρμάνι και η περίπτωση του… Μιλουτίνοφ
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση από το ελληνικό FBI για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 16 συλλήψεις
- Απαξιωτικός και επιθετικός για ΠΑΣΟΚ και νέα κόμματα ο Μητσοτάκης – Παρατείνεται και τον Ιούλιο η επιδότηση στο diesel
- Η Κίνα φέρνει τα «έξυπνα σπορ» από την ελίτ στον πολίτη
- Επιθέσεις σε νοσοκομεία και ασθενείς που δραπετεύουν – Η καχυποψία των κατοίκων φουντώνει την επιδημία Έμπολα
- Προειδοποιητικό μήνυμα Χαμενεΐ στις ΗΠΑ: «Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στην περιοχή του Κόλπου»


