
Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 88-83, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία και το 8ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.
Με τρομερό comeback στο 4ο δεκάλεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 88-83 της Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ισπανία.
Εκτός για τη Ρεάλ ήταν οι τραυματίες Ρούντι Φενάντεθ και Αμπάλδε, ενώ ο Σαρόυνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετώπιζε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 9 πόντους στην αρχή της 4ης περιόδου(62-71) οι Μαδριλένοι δεν το έβαλαν κάτω, γυρίζοντας το ματς. Μάλιστα στα μέσα της 3ης περιόδου η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 18 πόντους (70-52).
Με επιμέρους σκορ 26-12 στο 4ο δεκάλεπτο η Ρεάλ έστειλε μήνυμα στην μεγάλη της αντίπαλο, αποκτώντας ψυχολογικό αβαντάζ στην έναρξη της σεζόν.
Μυθική εμφάνιση για τους «μερένγκες» από τον Σέρχιο Γιουλ με 24 πόντους, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες του τους Βενσάν Πουαριέ (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Αλοθέν (11 πόντοι) και Γουίλιαμς-Γκος (9 πόντοι).
Από την μεριά των ηττημένων ξεχώρισαν οι Χίγκινς (16 πόντοι), Καλάθης (11 πόντοι, 7 ασίστ) και Ντέιβις (13 πόντοι), ενώ αντίθετα αρνητική ήταν η παρουσία του Μίροτιτς (4/12 εντός παιδιάς).
Τα δεκάλεπτα: 23-22, 46-40, 71-62, 83-88
- Μελόνι: Δεν συμφωνώ με ενδεχόμενη αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από την Ιταλία
- Νέος δημοτικός παιδικός σταθμός δημιουργήθηκε στην Καλλιθέα
- Η γερμανική Αριστερά εγκαταλείπει το Χ λόγω παραπληροφόρησης
- ΜΜΕ Ιράν: Δύο πύραυλοι χτύπησαν αμερικανικό πολεμικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ – Οι ΗΠΑ διαψεύδουν
- Από τον Μάσα, στον… Χουάνκαρ και στην Τούμπα- Όλες οι φάσεις που… υπέγραψαν οι Ιταλοί διαιτητές (vids)
- Η άγρια δολοφονία μοντέλου που «πάγωσε» την Ελβετία – Τη σκότωσε και τη διαμέλισε με πρωτοφανή αγριότητα
