Παναθηναϊκός – Επέστρεψε ο Αγιούμπ, έμφαση στην μπάλα
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στη Super League κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει έμφαση στην μπάλα.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του πρωταθλήματος Super League έχει αρχίσει και η προετοιμασία του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Απ. Νικολαΐδης» το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου (20.30).
Οι «πράσινοι» μετά την προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις ενός εναντίον ενός και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με διπλό στο μισό γήπεδο χωρίς περιορισμούς. Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Ο Αγιούμπ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Κουρμπέλης, ο Σένκεφελντ και ο Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
- Θεσσαλονίκη: «Στη φάκα» αναισθησιολόγος για φοροδιαφυγή
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Γονείς για δεύτερη φορά, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
- NBA: Ξύλο μεταξύ παικτών και τέσσερις αποβολές στο Χόρνετς – Πίστονς (vid)
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ

