Μεντί – Παραμένει στην φυλακή, δεν βγαίνει με εγγύηση
Στην φυλακή θα παραμείνει ο Μπέντζαμιν Μεντί, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για να βγει με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα παραμείνει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για την καταβολή εγγύησης με σκοπό την αποφυλάκιση του.
Πριν από λίγες μέρες ο Μπέντζαμιν Μεντί είχε συλληφθεί μετά από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση και πλέον βρίσκεται στην φυλακή.
Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του η Μάντσεστερ Σίτι έχει θέσει εκτός ομάδας τον Γάλλο μπακ ώσπου να ξεκαθαρίσει υπόθεση, για την οποία κατηγορείται.
Ο Μπέντζαμιν Μεντί κρατείται από τις βρετανικές αρχές και δεν του έχει επιτραπεί η έξοδος από τη φυλακή ενώ το δικαστήριο απέρριψε και το αίτημα που κατατέθηκε ώστε να βγει από την φυλακή με την κατάθεση χρηματικής εγγύησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Μεντί πίστευε πως θα βρίσκεται σε κάποια VIP πτέρυγα των φυλακών ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ήταν μόνο στη φαντασία του.
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Η σύγκρουση παίρνει διαστάσεις πολέμου μετά τους βομβαρδισμούς στην Καμπούλ – Πάνω από 130 νεκροί
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους


