Η Νις «σάρωσε» την Μπορντό (4-0)
Μετά τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, η Νις κατάφερε να διαλύσει με 4-0 την Μπορντό.
Μία εβδομάδα έπειτα από την επεισοδιακή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε και η τύχη της θα κριθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, η Νις δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μπορντό. Φιλοδώρησε τους Γιρονδίνους με τέσσερα τέρματα για την 4η αγωνιστική του Σαμπιονά, μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή.
Ο Τζάστιν Κλάιφερτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ που είχε για πρωταγωνιστή τον Αμίν Γκουιρί, ο οποίος σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο.
Το… κερασάκι στην τούρτα για το σύλλογο της Νίκαιας έβαλε ο Κεπρέν Τιράμ, με την Μπορντό να μένει δίχως νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.
- Η ιδιαιτέρα του Μπίτζιου κάρφωσε τον Λαβράνο για την Krikel επιβεβαιώνοντας τον Τρίμπαλη για την «κάλυψη της ΝΔ»
- Η συγγνώμη του Μπέρενς στον Κούτσια για την επίθεση εν ώρα αγώνα
- Πλώρη για τις εκλογές με ανοιχτά μέτωπα βάζει η Καρυστιανού – Τα «θα» στον δρόμο προς την κάλπη
- Ιράν: Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων της καταστολής –Το καθεστώς ζητά εξηγήσεις από Ευρωπαίους διπλωμάτες
- Εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη – «Είπα αυτά που μου είχαν υποδείξει…» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Στην Κομισιόν έφτασαν τα ερωτήματα για τον Γιάννη Αλαφούζο, τις Okeanis Eco Tankers και Kyklades Maritime και τον «σκιώδη στόλο» που σπάει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας


