Μένει στη Γιουνάιτεντ ο Νταλότ
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει και τη φετινή σεζόν ο Ντιόγκο Νταλότ.
Μπορεί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι η είδηση που απασχολεί όλο το Μάντσεστερ και γενικότερα ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ζητήσει να καλυφθούν και άλλα θέματα στην ομάδα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ντιόγκο Νταλότ και να μην τον παραχωρήσουν, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο μπακ για τη διάρκεια της σεζόν.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός, ο Νταλότ συμφώνησε να συνεχίσει στον σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα γίνει κίνηση για κάποιον άλλον οπισθοφύλακα.
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


